Wanneer u een actie heeft is het belangrijk dat passanten daarvan op de hoogte zijn. Een nieuwe en aansprekende manier om dit te doen is “HyperLocal” adverteren. Dit is adverteren (met een professionele opmaat gemaakt bannerset) rondom uw onderneming in app’s op smartphones. Dit is al mogelijk vanaf een straal van 100 meter rondom een specifiek adres (bijvoorbeeld uw onderneming). Hierin kan een leuke actie gecommuniceerd worden om dit zo op een originele en aansprekende manier bij passanten onder de aandacht te brengen.

 

Een belangrijke beurs of evenement op komst voor uw organisatie, en wilt u met uw organisatie graag op een originele en aansprekende manier bij de bezoekers onder de aandacht komen. HyperLocal Mobile is daar uitermate geschikt voor! Met dit product steekt u de concurrentie zeker de troef af en is uw organisatie op een zeer betaalbare bijzondere manier onder de aandacht bij de voor u belangrijke bezoekers. Deze techniek is nog maar net in Nederland beschikbaar en wordt grote adverteerders al volop gebruikt. Dit product is een echte naamsbekendheid booster. Opvallend, origineel, spraakmakend, vernieuwend… kortom een bij uitstek Merckwaardig product.

Met HyperLocal Mobile is uw organisatie het gespreksonderwerp van iedere beurs!

App’s waarin de advertenties o.a. vertoond worden zijn:

En alle andere app’s waar een advertentieruimte beschikbaar is

Hoe het werkt…..

Samen bepalen we een staat waarin de banners vertoond zullen worden aan smartphones (min. 100m en groter kan altijd) Wanneer er vervolgens een passant voorbij loopt en even een app op zijn smartphone checked (en uiteraard binnnen de aangegeven straal is die u heeft opgegeven) zal uw banner in de geopende app vertoond worden. Hierdoor kunnen latente klanten die in de buurt zijn dus doormiddel van bijvoorbeeld een leuke/aansprekende actie uw horecagelegenheid verkiezen boven die van uw concurrentie

LET OP! Het betreft dus GEEN irritante “push” berichten