Wij zijn een onlinemedia/reclamebureau dat staat voor “positief anders” doormiddel van onze jarenlange ervaring in de media beschikking wij over de nieuwste technieken en mogelijkheden voor online adverteren. Andere bureau’s gebruiken deze kennis en systemen om de grote landelijke en internationale adverteerders te bedienen. Omdat wij Merckwaardig zijn doen wij dit anders en zien wij juist kansen bij de “kleine” regionale adverteerders.

De nieuwste mogelijkheden lenen zich namelijk juist uitermate goed om deze doelgroep te bedienen. En deze doelgroep is ook wel toe aan een frisse wind qua adverteren, alle nieuwe online mogelijkheden lijken wel aan deze doelgroep voorbij te zijn gegaan. Het is dan ook tijd voor een revolutie voor de regionale adverteerder.

Hoe Merckwaardig geboren werd……..

Wij zijn een samenwerkingsverband van professionals uit de media en exploitanten wereld, die jaren lang voor de grootste adverteerders in medialand het mediabeleid hebben bedacht, begeleid en ingekocht. Wat tijdens deze periode opviel was dat de voordelen van o.a. internet adverteren bijna volledig voorbij gaan aan de kleine en midden grote adverteerder.

Wij vonden dat anno 2013 deze voordelen voor elke adverteerder groot of klein haalbaar zouden moeten zijn. Dus dachten wij…. dat gaan wij anders doen! En zo is Merckwaardig geboren. Merckwaardig maakt alles wat voorheen alleen weggelegd was voor grote adverteerders nu ook mogelijk voor de midden en kleine adverteerders. Wij begeleiden u van A tot Z in het hele proces en zorgen dat alles duidelijk en overzichtelijk voor u is, terwijl u alle voordelen die medialand heden ten dage bied goed benut. Hierdoor behaald u de hoogst haalbare ROI (Return On Investment) uit uw advertentie budget.

Zoekt u onderscheidende mediavoorstellen die ook écht effectief zijn voor uw product of merk, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij informeren u graag over de media mogelijkheden die we in huis hebben en ook dagelijks ontwikkelen. Wilt u meer weten over ons en onze diensten neem dan gerust contact met ons op.